Edz okosabban

Edz okosabban

Az edzés sikeréhez elengedhetetlen a precizitás. A megfelelő izmok megfelelő napon és szinten történő megmozgatásához egész kis rutint kell alkotni.

Ennek analóg verziója során egy papírcetlin kellett jelölgetni az ismétléseket, míg a továbbfejlesztett változatban a Jegyzetek alkalmazást cipeltük ide-oda az edzőteremben.

Szerencsére beköszöntött a jövő, és elhozta a SmartGym edzéskezelő eszközt, amellyel nemcsak saját szokásokat alkothatsz, de nyomon is követheted azokat. Készíts foglalkozásokat, melyekben megadhatod a szetteket, az ismétléseket, az egyes mozgásokhoz használandó súlyokat, valamint megjegyzéseket írhatsz a megfelelő tartásról (például a csípő billentéséről vagy a törzs feszítéséről).

A SmartGym könyvtárának 240 előre feltöltött feladatsora képekkel segíti a helyes testtartás megtalálását.
Ellenőrizd testtartásodat, miközben egyedi edzésterveket készítesz.

Az alkalmazás időről időre jelentést készít a fejlődésedről, amit egyetlen pillantással csekkolhatsz is, így könnyen átláthatod, hogy állsz a mozdulatok tökéletesítésével, illetve hogy mennyire rendszeres az edzésed.

Emellett a személyi edzőknek is tökéletes választás az összes diák nyomon követésére, akiknek ráadásul személyre szabott fiókot is létrehozhatnak egyéni foglalkozásokkal, és az órák előtt motivációs üzenetekkel buzdíthatnak mozgásra. Apple Watchcsal pedig mindkét kezük szabaddá válik, ami garantálja, hogy a legtöbbet hozzák ki az órákból.

Az iPaden is használható SmartGymet az Apple Egészség alkalmazásával is párosíthatod. Az edzések minden eszközön szinkronizálódnak, így aztán sosem kell kihagynod a napi órákat. Próbáld ki, ha intelligensebb edzésre vágysz.

Comments are closed.