A laminált padló könnyen telepíthető melegburkolat és padlófűtéssel is használható!

A laminált padló könnyen telepíthető melegburkolat és padlófűtéssel is használható!

Aki laminált padlót választ otthonának burkolására, annak külön jó hír, hogy gyerekjáték lesz a burkolás! A laminált padló telepítése nem igényel különösebb előkészítést sem, mivel speciális kialakítású, klikkes rendszerű padló burkolatról van szó.

Így igazán egyszerűen telepíthető a laminált padló! Sőt, akár a már meglévő, előző melegburkolat felületére is le lehet rakni a laminált padlót, mivel általában kicsi beépítési magassággal számolhatunk esetükben. Általában ez a beépítési magasság nem több, mint 10 milliméter.

További jó hír, hogy nem igényel különösebb felületkezelést a lerakását követően, ezért a száradási idővel sem kell számolni. Így a telepítését követően azonnal használatba tudjuk venni. Tehát, ha fontos szempont a könnyű telepítés számunkra, valamint a gondozásmentesség, akkor is jó választás lesz a laminált padló! Ráadásul, plusz előnye, hogy melegburkolatok esetében ugyan nem szoktak ajánlani, ha padlófűtést is tervezünk otthonunkba, azonban pontosan a laminált padlók lesznek ez alól a ritka kivételek.

Érdemes persze olyan típust választani, melyek kifejezetten ajánlottak padlófűtéssel kombinálva. A szakértő kollégák tudnak olyan alátét fóliákat ajánlani, valamint rétegelési megoldásokat, melyek mellett még komfortosabban használható ez a melegburkolat padlófűtéses házunkban. Ha minőségi kínálatból szeretnénk válogatni, érdemes ellátogatni a lorincparkett.hu oldalára!

Comments are closed.