Kategóriák

Gyártók

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+3630 - 903-8895

E-mailt küldök
Goat Whey

Goat Whey

7 900 Ft‎ Áfával

10 532 Ft‎ / kg

Goat Whey (Kecsketej protein) Tehéntejtől és aszpartámtól mentes.   Rendkívül jó aminoprofil. 2,5% L-Triptofán, 22% BCCA, 41,5%, EAA,  kevesebb allergén reakció.

Bővebb leírás

A kecsketejben található legfontosabb anyagok:


Proteinek: Igen jól emészthető proteinek (albuminok, globulinok és kazeinek). Finom, egyenletes eloszlásuk miatt jobban emésztjük ezeket, mivel az enzimek könnyebben hozzájuk férnek. A kecsketej fehérjéi a gyomorban lágyra alvadnak. Nagyon kevés benne az alfa-s-1-kazein, ezért kevéssé allergén hatású.

Zsírsavak: Sok, biológiailag értékes rövid és közepesen hosszú zsírsav. Ezen kívül gazdag kétszeresen telítetlen konjugált linolsavban (CLA).

Ásványi anyagok: Kalcium, kálium, magnézium, nátrium, foszfor és klorid.

Nyomelemek: Réz, cink, foszfor, bór, titán, króm, jód, viszonylag kevés vas.

Vitaminok: A-, B1-, B2-, C-, D- és E-vitaminok, Nagyon kevés B12-vitamin és folsav. A kecsketej azért annyira fehér, mert A-vitamint tartalmaz. Ezzel szemben a tehéntej az A-vitamin elő anyagát, a karotint tartalmazza. A kecsketejben háromszor annyi D-vitamin van, mint a tehéntejben, ami fontos a kalcium felszívódásához.

Enzimek: Nyolcféle enzim, plusz a koenzim Q10, amely antioxidáns hatású és sejtjeink nélkülözhetetlen alkotóeleme. Leginkább a tüdőnknek, szívünknek és májunknak van szüksége sok koenzim Q10-re, főképp a 40. életév után, amikor a testünk egyre kisebb mennyiségben kezdi termelni.

 

1 adag = 30g tartalmaz:
Energia: 477kJ/112kcal
Protein: 24g
Szénhidrát: 1,2g
Zsír: 1,8g  
ebből telített 0,8g  
telítetlen 0,0g
Ballastanyag:  0,0g
Nátrium: 0,09g

 

Összetétel:
kecske tejsavó fehérje koncentrátum, aroma, színezék béta-karotin, édesítőszert, szukralóz.

 

Aminoprofil 100g porban:
L-Alanin: 3,1g
L-Arginin: 2,3g
L-Asparginsav: 7,1g
L-Cystin: 1,6g
L-Glutaminsav: 15,5g
L-Glycin: 1,3g
L-Histidin: 1,1g
L-Isoleucin (EAA, BCAA): 8,2g
L-Leucin (EAA, BCAA): 8,5g
L-Lysin (EAA): 7,6g
L-Methionin (EAA): 2,1g
L-Phenylalanin (EAA): 2,3g
L-Prolin: 2,1g
L-Serin: 3,9g
L-Threonin (EAA): 4,3g
L-Tryptophan (EAA): 2,6g
L-Tyrosin: 2,0g
L-Valin (EAA, BCAA): 5,9g

22% BCAA
41,5% EAA

 

 

Felhasználási javaslat:
Napi 1-3 adag. Egyéni igény szerint, edzői, illetve tápkieg. szakember ajánlásával.

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet. Gyermekek elől el kell zárni! Részletes tartalom, és leírás a termék eredeti címkéjén olvasható. Minőségét megőrzi a doboz alján jelzett időpontig (hó/év). Száraz, hűvös helyen tartandó.

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! Mielőtt bármilyen terméket megvásárolna, kérem forduljon orvosához konzultációra, illetve tájékozódjon a termékről az Interneten a gyártó honlapján, szakfolyóiratokból. Kérjük a leírások olvasásakor vegyék figyelembe, hogy ezek tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrendkiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmassak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek.