Minőségi sminkek

Minőségi sminkek

Az ELLIS FAAS, a DERMACOL és a KARAJA korunk vezető sminktermékei, melyeket a sminkek szerelmesei és a profi sminkesek használnak. Sajnos korábban ezek a termékek nem voltak kaphatóak hazánkban, így mindazoknak, akik ezeket akarták használni, külföldről kellett megrendelniük a termékeket.

Ezen kívántunk változtatni a Best MakeUp Store megnyitásával: olyan sminktermékeket akartunk forgalmazni, mely minden sminkes gyűjteményében alapdarabok, viszont korábban problematikus volt a beszerzésük. Mi biztosítjuk ezeket innentől fogva hazai piacon is. Megbízhatóan, kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, melyeket belvárosi üzletünkben ki is próbálhattok. Említett sminkszalonunkban és üzletünkben alkalmi sminkek készítését is vállaljuk egy próbasminkkel.

Ha mégis az online vásárlás mellett döntesz, biztonságosan vásárolhatsz gyors belföldi szállítással, garantáltan eredeti termékeket. Online vásárlás esetén lehetősége nyílik arra is, hogy pontokat gyűjtsön, ezáltal ha hűséges vásárlónk marad, kedvezményekre lehet jogosult.

Comments are closed.