A profi könyvelő a stabil gazdasági háttér biztosítása érdekében

A profi könyvelő a stabil gazdasági háttér biztosítása érdekében

Egy profi könyvelőiroda, mely cégügyekkel foglalkozik elsősorban, mely a komoly cégek stratégiai partnereként működik. Célunk, hogy a továbbiakban is megkönnyítsük a vállalkozók életét a lehető legtöbb platformon: míg a Logosz segíti a kezdő és a már működő vállalkozással rendelkező cégtulajdonosokat a cégügyek megkönnyítésében. Ebbe beletartozik a megbízható könyvelés is, ezért jött létre a könyvelő iroda.
A következő cégügyekkel foglalkozunk: cégalapítás, cég adás-vétel, székhelyszolgáltatás. A könyvelő irodánál pedig könyveléssel, gazdasági tanácsadással, bérszámfejtéssel, adótanácsadással. A két cég szoros együttműködésben dolgozik.
Ha jelenlegi könyvelője nem tudja tovább vállalni a vállalkozásának könyvelését, ha nem elégíti ki az igényeit az aktuális könyvelőjének a szolgáltatása, vagy ha megszakadt a bizalmi viszony vele, illetve ha olyan bírságok sújtják a céget, melyeket a könyvelő hibájából róttak ki a cégre, akkor itt az ideje, hogy könyvelőt váltson. Ajánljuk ilyen esetekben, hiszen mi kizárólag papírral és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel foglalkozunk.

Comments are closed.