Micsoda állatkert!: Építsd meg a tökéletes parkot a fejtörőkkel teli Wildscapesben.

Micsoda állatkert!: Építsd meg a tökéletes parkot a fejtörőkkel teli Wildscapesben.

Zack, az állatgondozó nehéz helyzetben van. Az állatkertjében nagy a rendetlenség – és ahhoz, hogy helyreállítsa azt, és így a park visszanyerje régi fényét, türelemre, problémamegoldó képességekre és egy aranyos pandára lesz szüksége.

Plusz – természetesen – egy kis segítségre tőled.
A Wildscapes világa számtalan állatfajnak ad otthont. És ki ne szeretné a pandákat?

Ugyanúgy, mint a sikeres elődjei – a Gardenscapes és a Homescapes – esetében, a Wildscapesben is úgy kell az elragadó, rajzfilmszerű világot újjáépítened, hogy feladatokat teljesítesz a látogatóknak. Egy hipszter fotósnak kávézóra van szüksége? Egy kislány a pandajátszóteret keresi? Ideje elkezdeni összepárosítani őket!

Helyezz egymás mellé három (vagy ideális esetben több) ugyanolyan tárgyat, hogy megtisztítsd a játéktáblát, és így érméket szerezz, amelyekkel feldobhatod az állatkertet. A fejtörők aranyosak és változatosak, és ahogy haladsz előre, állandóan új bónuszok jelennek meg.

A pandabarátod is a segítségedre lesz: felbukkan, hogy számolja az összepárosított tárgyaidat, és időnként bónuszokat dob neked. Köszi, haver!
A békák kiszabadításához párosítsd az elemeket – és bővítsd az állatkertedet.

Teljesítsd a pályákat, hogy új állatkákra tehess szert, és az állatkerted hamarosan megtelik gyönyörű teremtményekkel. A Wildscapes veled együtt növekszik – és az elragadó grafikájának és okos fejtörőinek köszönhetően magával is ragad. Megnyílt az állatkert!

Comments are closed.