A jegyzetkészítő: A Bear egy szuper okos jegyzetfüzet.

A jegyzetkészítő: A Bear egy szuper okos jegyzetfüzet.

Gondolataid rendszerezésének az egyik legjobb módja a jegyzetelés. Az Apple-eszközök díjnyertes jegyzetkészítő alkalmazásával, a Bearrel jegyzeteid most még beszédesebbek lehetnek.

A Bear varázsa egyszerű, de nagyszerű felületében rejlik, amely szabad asszociációk egész sorát teszi lehetővé. Csak kezdj el gépelni a szövegdobozba, és meg is vagy – ha kicsit feldobnád jegyzeteidet, használd a képernyő alján található eszköztárat.

Itt aztán mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet: félkövér, dőlt, aláhúzott, kiemelt betűk, fejlécek, áthúzás; hozzáadhatsz hivatkozásokat és képeket, és létrehozhatsz számozott vagy pontozott listákat.
A Bear évek óta egyik kedvenc jegyzetkészítő appunk. Tudd meg, miért!

Szövegeid automatikusan mentésre kerülnek, amint belekezdesz a jegyzetelésbe, és Bear appodban egyszerre akár több dokumentumot is tárolhatsz. Ezek a főoldalon sorakoznak fel, ahogy egyre többet használod az alkalmazást.

Rendezd jegyzeteidet címkék és alcímkék segítségével, majd ha készen állsz, konvertáld Bearben elkészített munkáidat PDF-be, Word-fájlokba vagy JPG-be. Az alkalmazás tartalmát szinkronizálhatod a felhővel is, így bárhol, bármikor tudsz projektjeiden dolgozni.

Az Apple Watchcsal akár útközben is diktálhatsz feljegyzéseket a Bearnek. Az iOS 13 segítségével jegyzeteket készíthetsz PDF- és JPG-fájljaidhoz, és ötleteidet jelszavakkal, Face vagy Touch ID-val titkosíthatod – így megnyugodhatsz, hogy senki nem férhet hozzájuk illetéktelenül. Ami azt is jelenti, hogy több időd jut a gondolkodásra.

Comments are closed.