Pörgős otthoni edzés: Ezekkel az alkalmazásokkal akár 15 percben megoldhatod az edzést.

Pörgős otthoni edzés: Ezekkel az alkalmazásokkal akár 15 percben megoldhatod az edzést.

Ahhoz, hogy otthon is formában maradjunk, nem kell semmilyen különleges felszerelés – és ami azt illeti, sok idő sem. Az alábbi edzős alkalmazások rendkívül hatékony videóival egyszerűen megoldhatjuk az otthoni testmozgást.
Nike Training Club

Ismertető: A Nike mesteredzői számos gyakorlatot kínálnak, amelyekkel fejleszthető a mozgékonyság, a teherbírás, az állóképesség és további készségek is. Az alkalmazás jelenleg ingyenesen elérhető.

Ajánlott edzés: Cristiano Ronaldo „Quick-Hit Abs” című 15 perces zsírégető, hasizom- és törzserősítő videója. Ehhez navigálj a Workouts (Edzések) > Browse (Keresés) fülre, majd írd be a videó címét.
A Nike mesteredzői mellett te is élsportolónak érezheted magad.

Nike Training Club

Seven

Ismertető: Ugrás, hasprés és guggolás – ebben az alkalmazásban kiválaszthatod, melyik animált instruktorral szeretnél edzeni, sőt, még a hangját is személyre szabhatod. (Többek közt az őrmester, a hippi és a dühös anyuka lehetőségek közül választhatsz.)

Ajánlott edzés: Full Body. A gyakorlatok végzéséhez semmire sincs szükség egy stabil széken kívül (a tricepsz edzéséhez és a fellépésekhez). Az edzés ingyenesen elérhető az alkalmazás Library (Könyvtár) fülén.
Napi 7 perc nem is olyan sok, ugye?

Seven – Quick At Home Workouts

Keelo

Ismertető: Több mint 500 rövid, de intenzív edzés, amelyekre hossz, felszerelés és más paraméterek szerint szűrhetünk. A legtöbb videó kevesebb mint 9 perces. Az alkalmazás minden gyakorlatnál alternatív mozdulatokat is kínál, amelyekkel saját fittségi szintünkhöz igazíthatjuk az edzést.

Ajánlott edzés: Bodyweight Montage. Ez egy izzasztó köredzés, amelyben guggolhatsz, felülésezhetsz és kézemelős fekvőtámaszokat is végezhetsz – ha végigcsinálod, igazi szuperhősnek fogod érezni magad utána.

Comments are closed.