Egy sokoldalú edzéstervező: Az Intervals Pro gondos barátként segít a testedzésben

Egy sokoldalú edzéstervező: Az Intervals Pro gondos barátként segít a testedzésben

A fitnesz megszállottjai semmit sem bíznak a véletlenre. Ha erősödni vágysz, ki kell dolgoznod egy rendszert – ami azt jelenti, hogy ügyelned kell az olyan részletekre, mint az ütemezés, az ismétlések, az edzésszakaszok és a pihenőidő.

Ha a tervezés szellemi munkáját az Intervals Próra bízod, neked csak a tested megmozgatására kell koncentrálnod.

Az alkalmazás elkészíti a tervezést, az ütemezést, továbbá naplózza az edzéseidet – mindezt egy helyen. Megtervezheted a saját programod a szakaszos edzésekre: beállíthatod az egyes alkalmak teljes időtartamát, azon belül pedig tetszés szerint az ismétlések, a ciklusok és a pihenőidők hosszát.

Indíts egy koppintással, és az app máris számolni kezd, majd pedig jelez, ha eljött a pihenés ideje. Igényeid szerint bemelegítést és levezetést is beállíthatsz.
Már… csak… hat… másodperc…

Különböző neveken mentheted az edzésprogramjaidat, és szinkronizálhatod az alkalmazást az Apple Egészségi adataiddal, így minden edzésed bekerül a személyes összefoglalódba. Az app minden elvégzett edzést egy naptárba ment, így egy szempillantás alatt láthatod a fitneszprogramod alakulását.

Az alkalmazást az Apple Watchcsal is szinkronizálhatod – ebben az esetben teljes szabadsággal edzhetsz, és a Watch végzi a számolást, majd továbbítja az adatokat a pulzusodról, a kalóriákról, az elvégzett távról és a tempóról az Egészség appban lévő összefoglaló felületre.

Az ördög az egyszerűségben rejlik: a felhasználói felület olyan egyértelmű, intuitív és sokoldalú, hogy többféle edzéshez is használhatod. Kezdj is bele!

Comments are closed.