Divatos monokróm táblás kerítés

Divatos monokróm táblás kerítés

Különösen az uniszex és a férfias ízlésnek kedvez a monokróm stílus, mely arról híres, hogy kijelöl egy színt és aköré rendezi a teljes interior megjelenését. A cél ezekben az esetekben a színeket érintő minimalista hozzáállás, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül a fekete, fehér és a szürke lenne az a kevés opció, melyből a delikvens választhat. A monokróm megvalósítható bármely színből és ráhúzható szinte bármely lakberendezési stílusra.

Mégis népszerű a szürke monokróm, mely méltán szeretett színvilág, letisztult, semleges megjelenésével sokak igényeit képes kielégíteni. Ráadásul nem kell megállnunk a lakás belső részében, a táblás kerítés kínálatban is találhatunk szürke kiszerelést, ezáltal a kerítésünk is illeszkedhet a benti dizájnhoz.

A táblás kerítés egy olyan szerkezet, amely esetében fém rudakat állítanak a földbe, majd ezekre duplán elhelyezkedő 6 mm-es huzalokból álló bilincses felfogatással készült kerítésfalakat erősítenek fel, melyek kapcsán a megrendelő adhatja meg, hogy milyen sűrű legyen a kerítés szövése: 25, 30, 35 és 100 mm-es méreteket kérhetnek. Az ilyen típusú táblás kerítések esetében nem ismeretlen azoknak a szkeptikusoknak a hangja, akik attól tartanak, hogy a vékonyka táblás kerítés vajon kellő biztonságot tud-e adni. De igazából ezek a kerítések ugyanolyan strapabírók, mint társaik. Igény esetén a 2D kerítések helyett még erősebb szerkezettel rendelkező 3D kerítések is kérhetők. Ezek esetében már végképp megvalósul a biztonsági kérdés, melyre mindannyian vágyunk.

Comments are closed.