A klasszikus szőnyeg eredeti választás

A klasszikus szőnyeg eredeti választás

Számos vintage nyaraló és budai villa éke egyaránt a klasszikus szőnyeg! Ez egy időtálló, örökzöld, a divatból soha ki nem menő választás. Aki a rusztikus ízlés híve, annak biztosan ez lesz a befutó szőnyege otthonában. Polgári lakások ékköve is a parkettán feszítő klasszikus darab.

Ez egy olyan impozáns darab, ami régi idők tekintélyét hordozza magán, és bár ezen járkálunk, mégis olyan, mintha ennek a szőnyegnek a tarsolyában lenne valami plusz méltóság. Nem hagyja magát alul maradni a szobában, emeli a szoba megjelenését, olykor kifejezetten királyi tekintéllyel ruházva fel a hozzá illően berendezett tereket. Ehhez tökéletesen illik egy csilláros, gazdag dísznövényzettel tarkított szoba, ahol a régi típusú parketta sem hátrány, sőt, a hangulat kötelező kelléke! Nagy, mégis régiesebb, klasszikus ablakfelületek, esetleg magas belmagasság, néhány rusztikus sötétbarna bútordarab…

Talán ezek még azok az elemek, amiket egy ilyen köré el lehet képzelni. De nem szorítkozik egyedül erre az ízlésvilágra ez a szőnyeg. Viszont pont az benne a szép, hogy nem egy jelentéktelen darab, hanem magával hordoz egy hangulatvilágot, ami megjelenik képzeletünkben a szőnyeg láttán. Ez ad egy romantikusságot is ennek a szőnyegnek. Ez a darab nem fog beleolvadni feltűnéskeltés nélkül a térbe, nem ez a szerepe. Neki külön jelentőséget kell tulajdonítani, megköveteli a jellegzetes mintázata. Így amennyiben ilyen klasszikus, rusztikusabb darabot keresünk otthonunk fényének emelésére, mindenképp nézzünk körül a szonyegtextil.hu klasszikus szőnyeg kínálatában, ahol a különböző kategóriák között nézelődve biztosan megtaláljuk szemünk fényét.

Comments are closed.