A székhelyszolgáltatás 3 legnagyobb előnye, amiről tudnod kell cégalapítás előtt

A székhelyszolgáltatás 3 legnagyobb előnye, amiről tudnod kell cégalapítás előtt

Egy vállalkozás elindításakor mindig sorakoznak a kérdések: a tevékenységi kör kiválasztása fontos, ahogy a könyvelő személye is nagyon lényeges. De ezeknél is fontosabb kérdés, hogy hol választunk székhelyet.

Azok számára, akik a lakóhelyüktől eltérő székhelyet szeretnének kiválasztani, de nem akarnak (vagy tudnak) irodát bérelni, számukra kétség kívül a székhelyszolgáltatás jelentheti a legjobb döntést.

Lássuk, milyen előnyei léteznek a gyakorlatban a székhelyszolgáltatásnak:

  1. Hivatalos képviselet az otthonunktól távol

Akár adóellenőrökről van szó, akár egy beugró ügyfélről, mindenképp kényelmesebb és életszerűbb megoldást jelent a székhelyszolgáltatás, mintha saját nappalinkat kellene a fogadás helyszíneként berendezni. A munka és a családi élet így könnyebben szétválasztható a székhelyszolgáltatásnak hála.

  1. Nincs több postára járás

Egy hivatalos székhelyszolgáltatást kínáló cég a levél- és csomagátvételben is segítségünkre lehet, ha olyan csomagot választunk, ami ezt is tartalmazza. Ezzel jelentős terhet vesznek le a vállunkról, hiszen a legtöbb szolgáltató szinte non-stop készen áll, hogy átvegye küldeményeinket és továbbítsa nekünk azokat. (Sok esetben úgyis elegendő, ha szkennelve elküldik nekünk a beérkező leveleket).

III. Tárgyaló és parkoló – igazi kényelem

Az alapcsomagokon túl egy székhelyszolgáltató cég gyakran kínál szabad tárgyaló és parkolóhely használatot is. Mivel kevesen mondhatják el, hogy saját és vevői körük számára is tudják ezeket biztosítani saját otthonukban, ez a szolgáltatás exkluzív kényelmet garantál. Arról nem is említést téve, hogy ezzel milyen pozitív és professzionális benyomást kelthetünk ügyfeleink szemében.

Comments are closed.