Rögzített árakat kínáló iPhone szerviz

Rögzített árakat kínáló iPhone szerviz

Sokan azért nem szeretnek szolgáltatásokat igénybe venni, mert a munka elején még nem lehet tudni, hogy a szakemberek milyen extra költségeket fognak felszámolni. Gondoljunk csak a legutolsó lakás felújításra.

Mitől lett a fürdőszoba csempézése vagy a konyhabútor elkészítése ennyire drága? A vevő nem sokat vitatkozhat, ha kiderül, hogy a költöztető cég az ár megadásánál elfelejtette megemlíteni, hogy kiszállási díj is van. Végül úgyis ki kell fizetni. Becsapva érezzük magunkat és elhatározzuk, hogy ezekkel többet semmilyen üzleti kapcsolatban nem leszünk.

Szerencsére vannak olyan megbízható vállalkozások, amelyek rögzített árakkal dolgoznak, és ezeken az árakon semmilyen körülmények között nem változtatnak. Ilyen például a budapesti székhelyű IONIC iPhone szerviz is. A cég honlapján pontos tájékoztatást kapunk áraikról. Csak meg kell nyitnunk a szerviz árlista menüpontot és máris megjelennek a különböző típusú iPhone-ok javításával kapcsolatos árak. Az IONIC iPhone szerviz oldalán megtaláljuk az összes típus iPhone szervizelésének költségeit, kezdve iPhone 13-as csoporttól egészen az iPhone 5-ös családig.

Nagyon sok készülék típus esetében hirdetett az IONIC iPhone szerviz újévi akciót. Feltétlenül éljünk ezzel, ha a készülékünknek szüksége van bármilyen felújításra vagy karbantartásra, mert komoly tízezreket spórolhatunk meg egy-egy kijelző cserén vagy pláne a teljes felújításon!

Comments are closed.