Csúcs autófelszerelés: Fűthető masszázs háttámasz autóba

Csúcs autófelszerelés: Fűthető masszázs háttámasz autóba

Főleg hosszú autóutak alkalmával szokott kellemetlen lenni, hogy hideg van, fázunk, vagy éppen kényelmetlen az ülés. Ilyen körülmények hosszú belföldi vagy pedig külföldi utak során fordulnak elő. A kényelmetlenségen és a hidegen is segíthet a fűthető masszás háttámasz, amelyre több alternatívát is találhatunk a BivinMarket autófelszerelés kínálat darabjai közt.

A BivinMarket autófelszerelési kínálatában található fűthető masszázs háttámasz ugyanaz az elv alapján működik, mint ahogy a masszázsfotelek is. Bár hosszú utaknál is jól jön a masszázs háttámasz, de rövid utaknál, a hétköznapokban is kellemes lehet, ha egy nehezebb munkanap után kipihenheted a nap fáradalmait már az autódban.

A masszírozó funkció egy mellékelt adapter segítségével csatlakoztatható az autód szivargyújtójához, illetve egy távirányítóval működtethető. Bár elsősorban ez egy autófelszerelés, de akár irodai székben és természetesen otthon is használható a termék, tehát a munkahelyi 8 órás egyhelyben ülést és a TV nézés közbeni elgémberedést is kivédhetjük ezzel az eszközzel.

Egy ilyen hátmasszírozó eszköz összesen három különböző ponton fejti ki hatását, a távirányítójával a nyolc különböző masszírozási fokozat közül lehet válogatni. Az autófelszerelés nyugtató, kellemes melegítést eredményez, átmasszírozza a nyaki ízületeket és a hát alsó és felső részét is. Ha nem autóban használjuk, akkor nem kell attól sem tartania a használónak, hogy a nyugtató masszázs elaltatja, ugyanis a masszírozó 10 perc után magától kikapcsol.

Comments are closed.