2 EGYSZERŰ LÉPÉS A TÖKÉLETES ÉTKEZŐSZÉK KIVÁLASZTÁSÁHOZ

2 EGYSZERŰ LÉPÉS A TÖKÉLETES ÉTKEZŐSZÉK KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Már számtalan döntést hoztál a konyháddal kapcsolatban, és szinte minden kész? Na de ne felejtsd el a konyha egy gyakran figyelmen kívül hagyott aspektusát: az étkezőszéket sem!
Sok lakástulajdonos épít ki étkezőt a konyhájában. Ennek azt kéne jelentenie, hogy elhelyezésre kerül egy ilyen étkezőszék, amely tökéletes a család számára. Ilyenkor viszont a megannyi választási lehetőség miatt könnyen mellé nyúlhatunk. Nade ne félj, itt van a 2 lépésből álló útmutatónk a legmegfelelőbb étkezőszék kiválasztásához!
1. Gondolj a célra
Először is: jól gondold át az étkezőszék célját. Ez a cél segíthet a stílus és a méret kiválasztásában.
A folyamat elindításához tedd fel magadnak a következő kérdéseket:
• Milyen gyakran ülsz a konyhában?
• Minden étkezésnél a konyhában ültök?
• Sok barát lesz vacsorára?
• Itt fogtok a legtöbbször házi feladatot csinálni, játszani vagy szocializálódni?
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor komolyan meg kell fontolni a háttal és karral ellátott konyhai üléseket. Ezek sokkal kényelmesebbek hosszabb ideig.
2. Válassz magasságot és méretet
Az utolsó dolog, amit tenni kell, az az, hogy beleszeretsz egy székbe vagy zsámolyba, amely nem megfelelő méretű a szigeted vagy az asztalod számára. Mielőtt elkezdenéd a kutya-fülbevaló tervezési katalógusokat lapozgatni vagy új fényképeket töltenél fel a közösségimédia profilodra, elő kell venni azt a fránya, ám de praktikus mérőszalagot. A legfontosabb mérések, amelyeket el kell végeznünk a széket, a számlálót, a rudat, a magas sávot és a szélességet érintik. Csak ezek megfelelő meghatározása által választhatjuk ki a tökéletes konyhai étkezőszékeket.

Comments are closed.